Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin – Pavlína Kotrbatá
Pavlína Kotrbatá
Bachelor's thesis
Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin
Polycyclic aromatic hydrocarbons - markers of risk technologies in food production
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOTRBATÁ, Pavlína. \textit{Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/myst20/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.