Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin – Pavlína Kotrbatá
Pavlína Kotrbatá
Bakalářská práce
Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin
Polycyclic aromatic hydrocarbons - markers of risk technologies in food production
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOTRBATÁ, Pavlína. \textit{Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/myst20/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.