Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny – Bc. Tereza BLÁHOVÁ
Bc. Tereza BLÁHOVÁ
Master's thesis
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Quality evaluation of gluten-free foods with focus on gluten-free pasta
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2014
Accessible from:: 30. 11. 2014
Thesis defence
- Date of defence: 3. 2. 2015
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BLÁHOVÁ, Tereza. \textit{Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2014. Available from: https://theses.cz/id/mz3djq/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BLÁHOVÁ, Tereza. Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights