Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů. – Tomáš Stuchlík
Tomáš Stuchlík
Bachelor's thesis
Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů.
Options for beer manufacture with methods of high gravity worts at the setting of small breweries
Abstract:
V teoretické části bakalářské práce na téma Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů je shrnuto základní rozdělení pivovarů dle velikosti, popis klasické výroby piva a následně způsob výroby vysokokoncentrovaných mladin s jeho výhodami i nevýhodami, včetně zkušeností několika sládků z praxe. Pro senzorické hodnocení bylo připraveno ředěním celkem osm …moreAbstract:
In the theoretical part of the bachelor thesis on the topic Options for beer manufacture with methods of high gravity worts at the setting of small breweries are basic division of breweries by the size, description of traditional manufacture of beer and the HGB methods with adventages and disadvenages including practical experiencies of several brewers. For the taste panel evaluation were prepared …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Petr Otřísal, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
STUCHLÍK, Tomáš. \textit{Možnosti výroby piva technikami vysokokoncentrovaných mladin v prostředí malých pivovarů.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2016. Available from: https://theses.cz/id/n0b4t4/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv technologie vysokokoncentrovaných mladin na finální kvalitu piva
Markéta Pohlová -
Vliv technologie vysokokoncentrovaných mladin na finální kvalitu piva
Markéta Pohlová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Vliv technologie vysokokoncentrovaných mladin na finální kvalitu piva
Markéta Pohlová -
Economic Aspects of Setting up a Microbrewery
Roman Řezáč -
Business plan of microbrewery foundation in the Czech Republic
Aneta Fabiánová -
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
Vojtěch Vlk
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights