Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants – César Hakizimana
César Hakizimana
Master's thesis
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
Charakteristika semen révy vinné dle obsahu celkových polyfenolů jako potenciálního zdroje antioxidantů
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAKIZIMANA, César. \textit{Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/n0i1sj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Natural Resources and Environment
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva