Karolína Pospíšilová
Bakalářská práce
Franchising v gastronomii
Franchising in gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá hojně rozšířenou formou podnikání - franchisingem, který umožňuje subjektu splňovat jeho hlavní cíl podnikání, jímž je dosahovat maximální výnosy při minimálních nákladech. Tato práce je zaměřena na známou společnost Ambiente a je rozdělena na dvě části. V primární části bakalářské práce je blíže definován samotný pojem franchisingu, stručně popsaná historie franchisingu …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the expanded type of business franchising, which enables the entity to achieve a maximum of revenues with a minimum of costs. This thesis is focused on the well known company Ambiente. It is divided into two parts. The first part gives a detailed definition of franchising, briefly describes the history of franchising and explains the franchising system including its advantages …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 3. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Aleš Hes, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Franchising ako stratégia vstupu na trh
Lujza Oriňáková -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová -
Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme
Robert Tóth -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Business model začínajícího podniku
Rudolf LANG -
Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie
Klára Němcová -
Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu
Klára Klímová
Název
Vložil
Vloženo
Práva