Validace a aplikace HPLC metody pro stanovení sacharidů a askorbové kyseliny v ovoci a zelenině – Kateřina Kubaschová
Kateřina Kubaschová
Master's thesis
Validace a aplikace HPLC metody pro stanovení sacharidů a askorbové kyseliny v ovoci a zelenině
Validation and application of HPLC method for determination of sugars and ascorbic acid in fruit and vegetables
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBASCHOVÁ, Kateřina. \textit{Validace a aplikace HPLC metody pro stanovení sacharidů a askorbové kyseliny v ovoci a zelenině}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/n1hqzt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Farm Products Quaility and Processing
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva