Consumers’ Attitudes Towards 3D Printed Meat – Bc. Wahaj Muhammad
Bc. Wahaj Muhammad
Diplomová práce
Consumers’ Attitudes Towards 3D Printed Meat
Abstract:
Although meat consumption is increasing worldwide, recent studies show that a significant proportion of European consumers are willing to reduce their meat consumption. High level of meat consumption is linked with health risks, while conventional livestock production is linked with high levels of greenhouse gas emissions, deforestation, biodiversity loss, food safety risks, and overall negative impact …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Petra Chaloupková, Ph.D. dr. h. c.
- Oponent: Claire Durand, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
International Development and Agricultural Economics
Práce na příbuzné téma
-
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Analysis of Reading Habits in the Czech Republic
Michelle Wing Lam Wong -
Consumers attitudes to sustainable food consumption
Le Huyen Trang Phan -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Analysis of sustainable consumption determinants
Thanh Huy Le
Název
Vložil
Vloženo
Práva