Produktová inovace v japonském pivovarnickém průmyslu – Petra KUBOVÁ
Petra KUBOVÁ
Bakalářská práce
Produktová inovace v japonském pivovarnickém průmyslu
Product Innovation in the Japanese Brewing Industry
Anotace:
Cílem této práce je zjistit, jak významnou roli hrála produktová inovace ve vývoji a růstu japonského pivovarnickém průmyslu. Toto téma rozšiřuji o teorii inovace a využití produktové inovace jako konkurenční výhody. Zaměřuji se zejména na historicko-ekonomické pozadí tohoto průmyslu a klíčové momenty v oblasti produktové inovace, které ho ovlivnily a později definovaly. Věnuji se také vládním regulacím …víceAbstract:
The aim of this thesis is to investigate the extent to which product innovation played an essential role in the development and growth of the Japanese brewing industry. Furthermore, the main topic is broadened with an explanation of the innovation theory and research into the use of product innovation as a competitive advantage. The focus of this paper is predominantly placed on the historical and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Martin Šturdík, M.A.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUBOVÁ, Petra. Produktová inovace v japonském pivovarnickém průmyslu. Olomouc, 2020. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Humanitní studia / Japonská filologie - Aplikovaná ekonomická studia
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva