Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu – Dominika Zahálková
Dominika Zahálková
Bachelor's thesis
Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu
Comparation of family and franchisee business in gastronomical service
Abstract:
Předkládaná bakalářská práce „Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu“ se zabývá komparací dvou podniků. Konkrétně se jedná o podnik Restaurant Na Kurtech vedený partnery a druhým podnikem je franchisový podnik Potrefená husa v Bohnicích v Praze 8. Cílem této bakalářské práce je porovnat výše uvedené podniky s odlišnou právní formou.Abstract:
Presented bachelor’s dissertation „The comparison of family and franchise businesses in gastronomic operations“ is focused on the comparison of two businesses. Specifically the work focuses on Restaurant Na Kurtech which is led by partners and the second business is franchise Potrefená Husa located in Bohnice in Prague 8. The objective is to compare these businesses, which have differend legal forms …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/keetq/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Posouzení ekonomické stability vybraných franchisových provozoven podniku v gastronomii
Tereza Karásková -
Profil zákazníka restaurací McDonald´s v Liberci
Karel Hruboš