Dominika Zahálková

Bakalářská práce

Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu

Comparation of family and franchisee business in gastronomical service
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce „Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu“ se zabývá komparací dvou podniků. Konkrétně se jedná o podnik Restaurant Na Kurtech vedený partnery a druhým podnikem je franchisový podnik Potrefená husa v Bohnicích v Praze 8. Cílem této bakalářské práce je porovnat výše uvedené podniky s odlišnou právní formou.
Abstract:
Presented bachelor’s dissertation „The comparison of family and franchise businesses in gastronomic operations“ is focused on the comparison of two businesses. Specifically the work focuses on Restaurant Na Kurtech which is led by partners and the second business is franchise Potrefená Husa located in Bohnice in Prague 8. The objective is to compare these businesses, which have differend legal forms …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/keetq/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma