Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu – Dominika Zahálková
Dominika Zahálková
Bakalářská práce
Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu
Comparation of family and franchisee business in gastronomical service
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce „Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu“ se zabývá komparací dvou podniků. Konkrétně se jedná o podnik Restaurant Na Kurtech vedený partnery a druhým podnikem je franchisový podnik Potrefená husa v Bohnicích v Praze 8. Cílem této bakalářské práce je porovnat výše uvedené podniky s odlišnou právní formou.Abstract:
Presented bachelor’s dissertation „The comparison of family and franchise businesses in gastronomic operations“ is focused on the comparison of two businesses. Specifically the work focuses on Restaurant Na Kurtech which is led by partners and the second business is franchise Potrefená Husa located in Bohnice in Prague 8. The objective is to compare these businesses, which have differend legal forms …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/keetq/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAHÁLKOVÁ, Dominika. \textit{Komparace rodinného a franchisového podniku v gastronomickém provozu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/n2dgfz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Posouzení ekonomické stability vybraných franchisových provozoven podniku v gastronomii
Tereza Karásková -
Profil zákazníka restaurací McDonald´s v Liberci
Karel Hruboš