Porovnání marketingových možností solitérního hotelu v srovnání s řetězcovým hotelem – Barbora Chandrycká
Barbora Chandrycká
Bachelor's thesis
Porovnání marketingových možností solitérního hotelu v srovnání s řetězcovým hotelem
Comparing marketing opportunities solitary hotel compared to the hotel chain
Anotácia:
Cílem této práce je srovnat marketingové možnosti konkrétního solitérního a řetězcového hotelů. Práce shrnuje nejdůležitější poznatky ohledně marketingu a jeho uplatnění v hotelnictví. V praktické části práce je provedena SWOT analýza dvou pražských hotelů: řetězcového hotelu Ibis Old Town a solitérního hotelu Clement. Výsledky těchto analýz jsou srovnány za účelem zjistit, který z hotelů svých marketingových …viacAbstract:
The aim of this thesis is to compare marketing opportunities of a solitary hotel and a chain hotel. The thesis summarizes the most important knowledge about marketing and its application in the hotel industry. In the practical part, a SWOT analysis of two Prague hotels is performed: chain hotel Ibis Old Town and solitary hotel Clement. The results of these analyses are compared in order to discover …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8486/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
- Vedúci: Ing. Jan Mastný
- Oponent: Ing. Eva Klánová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHANDRYCKÁ, Barbora. \textit{Porovnání marketingových možností solitérního hotelu v~srovnání s~řetězcovým hotelem}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/n3qifg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Value chain of Frankincense resin in Socotra Island -Yemen
Ghalya Abdulrahman Ahmed Abdo -
Optimization of Time Efficiency, Quality and Sustainability in the Supply Chain
Wiam Oubaik -
Value chain analyses of the rice-based agricultural systems in Kampong Thom province, Cambodia
Socheat Keo -
Impact of Industry 4.0 on Supply Chain Management
Maksym Pysmennyi -
"Impact of Covid on supply chain of Volkswagen AG and its implication on creating the strategy for after Covid future"
Lukas Hünefeld -
Value chain of beef meat in the Central Region in Mongolia
Martina Lusková -
Finanční analýza maloobchodního řetězce
Jan Pazourek -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová