Bc. Karel Řezníček

Bakalářská práce

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu

Franchising and its application via launching of new gastronomic concept
Anotace:
ABSTRAKT Karel Řezníček, Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu [bakalářská práce], Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Praha 2016, celkový počet stran 61. Cílem bakalářské práce je představení franchisingového konceptu a jeho využití v podnikání. Jsou posouzeny klady a zápory využití franchisingu při otevření nového restauračního zařízení. Dále je provedeno zkoumání …více
Abstract:
ABSTRACT Karel Reznicek, Application of franchising in introducing of the new gastronomic concept [thesis], Institute of Hospitality Management in Prague 8, spol. s.r.o., Prague 2016, the total number of pages 61. The aim of this thesis is to introduce the franchise concept and its application in business. There are evaluated the pros and cons of franchising use when opening a new restaurant unit. …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2016
  • Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze