Kristýna Hósová

Bachelor's thesis

Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády

Influence of Composition on Selected Properties of Chocolate.
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo posoudit vliv složení čokolád Lindt s různým obsahem kakaové sušiny, mléčné sušiny a kakaového másla na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti. Distribuce velikosti částic byla vyjádřena jako objemově střední průměr částic a medián průměru částic. Pro mléčné čokolády byl D[4,3] v rozmezí od (54,4 ? 1,1) nm až (63,4 ? 1,3) nm a pro hořké čokolády (71,8 ? 1,4) nm až (105 …more
Abstract:
The aim of this bachelor's thesis was to assess the influence of the composition of Lindt chocolates with different cocoa solids, milk solids and cocoa butter content on selected physicochemical properties. The volume mean diameter and median diameter of particle size distribution for the chocolates D[4,3] were ranged from (54,4 ? 1,1) nm to (63,4 ? 1,3) nm for milk chocolates and (71,8 ? 1,4) nm to …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hósová, Kristýna. Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe