Kristýna Hósová

Bakalářská práce

Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády

Influence of Composition on Selected Properties of Chocolate.
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo posoudit vliv složení čokolád Lindt s různým obsahem kakaové sušiny, mléčné sušiny a kakaového másla na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti. Distribuce velikosti částic byla vyjádřena jako objemově střední průměr částic a medián průměru částic. Pro mléčné čokolády byl D[4,3] v rozmezí od (54,4 ? 1,1) nm až (63,4 ? 1,3) nm a pro hořké čokolády (71,8 ? 1,4) nm až (105 …více
Abstract:
The aim of this bachelor's thesis was to assess the influence of the composition of Lindt chocolates with different cocoa solids, milk solids and cocoa butter content on selected physicochemical properties. The volume mean diameter and median diameter of particle size distribution for the chocolates D[4,3] were ranged from (54,4 ? 1,1) nm to (63,4 ? 1,3) nm for milk chocolates and (71,8 ? 1,4) nm to …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hósová, Kristýna. Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin