Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám – Lucie Nogolová
Lucie Nogolová
Bakalářská práce
Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám
Sensoric Characteristics of Cosmetic Products with Panthenol for Diaper Rash
Anotace:
Tato práce v teoretické části shrnuje problematiku péče o dětskou pokožku, konkrétně o plenkovou oblast a poukazuje na možné choroby v této oblasti, zejména na opruzeniny. Následně byly popsány možnosti ošetření, kde byla věnována pozornost účinkům kosmetických přípravků s obsahem panthenolu. Ve spolupráci s firmou Omega Pharma a. s. byla v praktické části provedena senzorická analýza nově vyvinutých …víceAbstract:
Theoretical part of this work summarizes the problems of children's skin care, specifically the diaper area and points to possible diseases in this area, diaper rash in particular. This part is followed by a description of treatment options with focus on the effects of cosmetic products containing panthenol. For products under development provided by Omega Pharma s. s. was in the practical part of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2014
Zveřejnit od: 19. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOGOLOVÁ, Lucie. \textit{Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/n5fbft/.
Jak správně citovat práci
Nogolová, Lucie. Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 19.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 19. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů