Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích – David DVOŘÁK
David DVOŘÁK
Bakalářská práce
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
The research of the quality of gastronomy in selected restaurants in České Budějovice
Anotace:
Tato práce je zaměřena na úroveň stravovacích zařízení a jejich služby. V teoretické části jsou stručně definovány stravovací služby, gastronomie, Hazard Analysis Critical Control Points. Zároveň je zde popsána hygiena ve společném stravování, udržení správné teploty jídel, dispoziční řešení provozovny, etika ve společném stravování, kouření, lidská potrava, způsoby a systémy obsluhy a kvalita služeb …víceAbstract:
My study focuses on different levels of catering facilities and their services. In a theoretical part catering services and gastronomy are briefly described. Hygiene in catering, ideal temperature keeping of meals, layout of premises, common catering ethics, smoking, diets, way of servicesand quality of services are also included. In a practical part you can find a survey results in clearly diagrams …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2013
Zveřejnit od: 24. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michaela Pospíšilová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DVOŘÁK, David. \textit{Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/n5mk7x/.
Jak správně citovat práci
DVOŘÁK, David. Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová -
Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie
Kristýna Hladíková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
Radka Cikánová -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Veronika Janečková -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Kristýna Štěpánková -
Řecká gastronomie
Lucie Lipusová
Název
Vložil
Vloženo
Práva