Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích – David DVOŘÁK
David DVOŘÁK
Bachelor's thesis
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
The research of the quality of gastronomy in selected restaurants in České Budějovice
Abstract:
Tato práce je zaměřena na úroveň stravovacích zařízení a jejich služby. V teoretické části jsou stručně definovány stravovací služby, gastronomie, Hazard Analysis Critical Control Points. Zároveň je zde popsána hygiena ve společném stravování, udržení správné teploty jídel, dispoziční řešení provozovny, etika ve společném stravování, kouření, lidská potrava, způsoby a systémy obsluhy a kvalita služeb …moreAbstract:
My study focuses on different levels of catering facilities and their services. In a theoretical part catering services and gastronomy are briefly described. Hygiene in catering, ideal temperature keeping of meals, layout of premises, common catering ethics, smoking, diets, way of servicesand quality of services are also included. In a practical part you can find a survey results in clearly diagrams …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2013
Accessible from:: 24. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Michaela Pospíšilová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DVOŘÁK, David. \textit{Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2013. Available from: https://theses.cz/id/n5mk7x/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
DVOŘÁK, David. Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in pedagogy / Health Education
Theses on a related topic
-
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Veronika Janečková -
Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie
Kristýna Hladíková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
Radka Cikánová -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Kristýna Štěpánková -
Řecká gastronomie
Lucie Lipusová -
Analýza stravovacích zařízení s důrazem na italskou gastronomii v Praze.
Kateřina Králová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights