Bc. Veronika Marešová

Diplomová práce

Vliv symbiotických mikroorganismů na fyziologické a růstové parametry zeleniny

Influence of symbiotic microorganisms on the physiological and growth parameters of vegetables
Anotace:
Tato diplomová práce pod názvem „Vliv symbiotických mikroorganismů na fyziologické a růstové parametry zeleniny“ se zaobírá tím, jak pozitivně působí mikroorganismy na fyziologii, morfologii a růst zeleniny. Pro experiment byl jako modelová zelenina vybrán salát římský (Lactuca sativa L. var. longifolia Lam.) odrůdy ´Bertolt´, jenž se pěstoval v krytých řízených podmínkách. Rostliny salátu římského …více
Abstract:
This diploma thesis entitled „Influence of symbiotic microorganisms on the physiological and growth parameters of vegetables” deals with how the microorganisms have a positive effect on the physiology, morphology and growth of vegetables. Roman lettuce (Lactuca sativa L. var. longifolia Lam.) and the variety ‘Bertolt’, which were grown under indoor controlled conditions, were chosen as model vegetables …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: prof. Ing. Robert Pokluda, Ph.D.
  • Oponent: Martin Koudela, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta