Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků – Bc. Kristina HRADILOVÁ
Bc. Kristina HRADILOVÁ
Master's thesis
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
The effect of nutritionally desirable ingredients on selected sensory properties of dairy products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HRADILOVÁ, Kristina. \textit{Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2021. Available from: https://theses.cz/id/n64ut3/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HRADILOVÁ, Kristina. Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Products´ Quality
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights