Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků – Bc. Kristina HRADILOVÁ
Bc. Kristina HRADILOVÁ
Master's thesis
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
The effect of nutritionally desirable ingredients on selected sensory properties of dairy products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRADILOVÁ, Kristina. \textit{Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/n64ut3/.
Jak správně citovat práci
HRADILOVÁ, Kristina. Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agricultural Products´ Quality
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva