Bc. Gabriela HOLOMUCKÁ

Diplomová práce

Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice

Nutritive quality of military boarding in the Czech republic
Anotace:
Diplomová práce popisuje historický vývoj vojenského stravování až po současnost. Zabývá se charakteristikou armádního stravování a systémem výživových požadavků na vojáky a jejich týlovým zabezpečením. Cílem práce je vyhodnotit nutriční hodnoty jídelních lístků vybraných vojenských útvarů. Výchozí jídelní lístky byly plánovány pro skupiny vojáků a pilotů na 10 dní. Z výsledků nutričního hodnocení …více
Abstract:
Diploma thesis describes the historical evolution of military catering until the present. It deals with characteristics of military catering and nutrition system requirements for soldiers and their rear ensuring. The aim of the thesis is to evaluate the nutritional value of menu of elected military units. Default menu has been planned for a group of soldiers and pilots for 10 days. Results of nutritional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2011
Identifikátor: 22613

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Družbíková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HOLOMUCKÁ, Gabriela. Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe