Druhová rozmanitost a kvalita medů dostupných na českém trhu – Františka TRMALOVÁ
Františka TRMALOVÁ
Bachelor's thesis
Druhová rozmanitost a kvalita medů dostupných na českém trhu
Species diversity and quality of honey available on the Czech market
Anotácia:
Tato bakalářská práce popisuje druhovou rozmanitost a kvalitu medu, který je dostupný na českém trhu. V teoretické části jsem se zaměřila především na fyzikální a chemické vlastnosti, metody zkoušení kvality a klasifikace medu. Dále jsou zde i legislativní požadavky na med. V praktické části, jsem prošla 3 obchody, kde jsem se zaměřila hlavně na správné údaje na etiketách medů a posléze je vyhodnotila …viacAbstract:
This bachelor thesis describes the species diversity and the quality of honey, which is available on the Czech market. In the theoretical part I have focused mainly on physical and chemical properties, test methods and quality classification of honey. Furthermore, there are also legislative requirements for honey. In the practical part, I went to 3 shops, where I focused mainly on the correct information …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zverejniť od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Irena Jelínková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRMALOVÁ, Františka. \textit{Druhová rozmanitost a kvalita medů dostupných na českém trhu}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/n97dnm/.
Jak správně citovat práci
TRMALOVÁ, Františka. Druhová rozmanitost a kvalita medů dostupných na českém trhu. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Monika HANZLÍKOVÁ -
Srovnání profilu organických látek v různých druzích medu stejného regionálního původu
Tereza Komárková -
Posouzení vybraných parametrů v různých druzích medu
Jiřina Navrátilová -
Jakostní parametry v hodnocení medu, vlivy působící na kvalitu medu
Stanislava DOSTÁLOVÁ -
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Alena Cizner -
Stanovení kvalitativních parametrů u různých vzorků medu
Tereza Dufková -
Možnosti uplatnění medu v nápojovém průmyslu
Jan Straka -
Možnosti uplatnění medu v potravinářství
Sára Benková
Názov
Vložil
Vložené
Práva