Vojtěch Bařinka

Bakalářská práce

Analýza marketingové komunikace řetězců rychlého občerstvení na sociálních sítích

Analysing the Social Media Marketing Communication of Fast Food Chains
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zjistit, který řetězec rychlého občerstvení na českém trhu má nejúčinnější komunikaci na svých sociálních sítích. Aplikačně-ověřovací část práce je rozdělena na sběr dat a vyhodnocení, obsahovou analýzu a dotazníkové šetření. Sběr dat probíhal týdně po dobu 8 týdnu na Facebooku, Instagramu a YouTube a sledovány byly řetězce McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, Burger King …více
Abstract:
Aim of this bachelor thesis is to find out which fast food chain on Czech market uses the most effective social network communication. The part which deals with application and confirmation is divided into three segments: data collection and analysis, content analysis, and questionnaire survey. Data of four fast food chains - McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, Burger King and Subway have been collected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedoucí: Vojtěch Klézl
  • Oponent: Pavlína Kozáková

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava