Úprava prototypu 3D tiskárny pro tisk z čokoládových hmot – Jakub Svatý
Jakub Svatý
Bakalářská práce
Úprava prototypu 3D tiskárny pro tisk z čokoládových hmot
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá úpravou a optimalizací prototypu 3D tiskárny pro tisk z čokoládových hmot. V teoretické části práce je představen 3D tisk obecně a následně je provedena rešerše stávajícího stavu výzkumu v oboru 3D tisku v gastronomii. V praktické části je nejprve popsána výroba nových dílů, poté ukázka optimalizace parametrů potřebných k tisku čokolády a na závěr porovnání různých čokoládových …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the process of adjusting and optimizing a 3D printer prototype used for printing using chocolate spread. The theoretical part presents the technology of 3D printing in general which is then followed by research in the field of current use of 3D printing in gastronomy. The practical part consists of describing the work done on manufacturing new parts, demonstration of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Svatý, Jakub. Úprava prototypu 3D tiskárny pro tisk z čokoládových hmot. Liberec, 2020. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Fakulta strojní
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Fakulta strojníTechnická univerzita v Liberci
Fakulta strojníBakalářský studijní program / obor:
Strojní inženýrství / Strojní inženýrství
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva