Bc. Anna Harcová

Diplomová práce

Porovnání vlastností vína vyrobeného s různou mírou respektu k terroir

Comparing the characteristics of wines produced with a varying degree of respect for terroir
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá tématem „Porovnávání vlastností vína vyrobeného s různou mírou respektu k terroir“. Práce se konkrétně zaměřuje na zdůraznění terroir při technologickém zpracování a následném fermentační procesu v dané nádobě. Teoretická část přibližuje vlivy vinohradnického terroir, půdní a geologické faktory a vinařské terroir. Dále práce popisuje spontánní a řízenou fermentaci s využitím …více
Abstract:
This thesis deals with the topic “Comparing the characteristics of wines produced with a varying degree of respect for terroir“. The theses focuses specifically on emphasizing the terroir during the technological processing and subsequent fermentation process in a vessel. The theoretical part describes the influences of vinicultural terroir, soil and geological factors and wine terroir. The thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta