Štěpánka DENKOVÁ

Bakalářská práce

Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení

Importance, role and contribution of catering services in the hotel
Anotace:
Předložená práce je zaměřena na stravovací služby v hotelovém zařízení, především jaký význam, úlohu a podíl v hotelu tyto služby zaujímají. Bakalářská práce je rozdělena do šesti částí. První část zpracovává teoretická východiska práce. Druhá se zaměřuje na služby obecně, kde specifikuje jejich vlastnosti a klasifikaci. Třetí část charakterizuje a zároveň vymezuje stravovací služby samotné. Je popsán …více
Abstract:
The project is aimed at the catering services in the hotel, particularly the importance, role and contribution in the hotel occupied by these services. The thesis is divided into six parts. The first part presents the theoretical basis of the work. The second is aimed on services in general, which specifies their properties and classification. The third part describes and also defines its own catering …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor: 41363

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. et Bc. Eliška Klatová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DENKOVÁ, Štěpánka. Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností