Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení – Štěpánka DENKOVÁ
Štěpánka DENKOVÁ
Bachelor's thesis
Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení
Importance, role and contribution of catering services in the hotel
Abstract:
Předložená práce je zaměřena na stravovací služby v hotelovém zařízení, především jaký význam, úlohu a podíl v hotelu tyto služby zaujímají. Bakalářská práce je rozdělena do šesti částí. První část zpracovává teoretická východiska práce. Druhá se zaměřuje na služby obecně, kde specifikuje jejich vlastnosti a klasifikaci. Třetí část charakterizuje a zároveň vymezuje stravovací služby samotné. Je popsán …moreAbstract:
The project is aimed at the catering services in the hotel, particularly the importance, role and contribution in the hotel occupied by these services. The thesis is divided into six parts. The first part presents the theoretical basis of the work. The second is aimed on services in general, which specifies their properties and classification. The third part describes and also defines its own catering …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2011
Identifier:
41363
Thesis defence
- Supervisor: Ing. et Bc. Eliška Klatová
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
DENKOVÁ, Štěpánka. Význam, úloha a podíl stravovacích služeb v hotelovém zařízení. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáUniversity of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management