Ing. Iveta Ksandrová
Bachelor's thesis
Význam plísní v potravinářství
Importance of fungi in food industry
Abstract:
Plísně a jejich význam v potravinářském průmyslu je v současné době často diskutované téma. Nejen plísně, ale také jejich produkty jsou důležité při průmyslové výrobě a zpracování potravin. Tato bakalářská práce se zaměřuje na plísně a jejich produkty, které se v potravinářství používají nejčastěji, a na některé potraviny, při jejichž výrobě mají právě tyto plísně velký význam.Abstract:
Moulds and their importance in food industry are discussed very often nowadays. Not only moulds but also their products are important in industrial production and processing of food. This bachelor study focuses on moulds and their products which are used in food industry most often. Also focuses on those foods whose production is highly influenced by these moulds.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 6. 2010
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2010
- Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Ksandrová, Iveta. Význam plísní v potravinářství. Pardubice, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.