Ing. Iveta Ksandrová

Bachelor's thesis

Význam plísní v potravinářství

Importance of fungi in food industry
Abstract:
Plísně a jejich význam v potravinářském průmyslu je v současné době často diskutované téma. Nejen plísně, ale také jejich produkty jsou důležité při průmyslové výrobě a zpracování potravin. Tato bakalářská práce se zaměřuje na plísně a jejich produkty, které se v potravinářství používají nejčastěji, a na některé potraviny, při jejichž výrobě mají právě tyto plísně velký význam.
Abstract:
Moulds and their importance in food industry are discussed very often nowadays. Not only moulds but also their products are important in industrial production and processing of food. This bachelor study focuses on moulds and their products which are used in food industry most often. Also focuses on those foods whose production is highly influenced by these moulds.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 6. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2010
  • Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Ksandrová, Iveta. Význam plísní v potravinářství. Pardubice, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.