Vliv šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu biologicky aktivních látek v produktech rostlinného původu – Patrik Horna
Patrik Horna
Bakalářská práce
Vliv šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu biologicky aktivních látek v produktech rostlinného původu
Influence of mild processing technologies on the quality of biologically active compounds in products of plant origin
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORNA, Patrik. \textit{Vliv šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu biologicky aktivních látek v produktech rostlinného původu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/nburqk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.