Trendy ve výživě v Indii od roku 2000 do současnosti – Kateřina Pozlerová
Kateřina Pozlerová
Diplomová práce
Trendy ve výživě v Indii od roku 2000 do současnosti
Trends in nutrition in India from 2000 up to the present
Anotace:
Cílem diplomové práce je zhodnotit trendy v problematice výživy v Indii od roku 2000 po současnost v závislosti na dostupnosti dat. Diplomová práce se přitom nezaměřuje pouze na podvýživu, ale zahrnuje i další formy špatné výživy neboli malnutrition. První kapitola práce představuje základní teoretický rámec a východiska pro analýzu v druhé kapitole práce. Popsány jsou tak základní formy špatné výživy …víceAbstract:
The objective of the master thesis is to evaluate trends in nutrition in India from 2000 up to the present, depending on the availability of relevant data. The thesis does not focus solely on the issue of undernutrition but it also takes into account other forms of malnutrition. The first chapter presents the main theoretical framework and basic premises for the analysis in the second chapter of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2019
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79237
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2020
- Vedoucí: Jiří Sejkora
- Oponent: Milan Vošta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79237
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Application of a Social Accounting Matrix (SAM) Fixed-Price Multiplier Model to Analyze SADC Regional Trade Outcomes for Zimbabwean Household Nutrition and Food Security
Chido Rutendo WAMAMBO -
Food Security in Developing Countries: Household Livelihood Strategies in Indonesia: Food Security Analysis at Micro Level, North Sumatra
Libuše Valešová -
The Effect of COVID-19 Pandemic on Food and Nutrition Insecurity
Marta Knoblochová -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
The impact of remittances on food security status of households of university students: the evidence from the Republic of Moldova
Tereza Šiftová -
Homegardens role in food security among Hmong and Lao households in mountainous areas of northern Laos
Adéla Čermáková -
Příčiny extrémní chudoby se zaměřením na lidský kapitál: případová studie Indie
Lucie Dušková