Andrej Svitek

Diplomová práce

Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení

Vyhodnocení systému HACCP ve vybraném restauračním zařízení
Anotace:
Diplomová práce se zaobírá problematikou systému HACCP. Jejím cílem je vyhodnotit požadavky systému HACCP ve vybrané restauraci a odstranit případné nedostatky pomocí implementace návrhů na zlepšení. V teoretické části je nejprve uvedeno stručné vysvětlení zdravotní nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správné výrobní a hygienické praxe. Akcentován je především vztah mezi …více
Abstract:
The aim of the thesis is to thoroughly evaluate the usage of the HACCP system in a specific restaurant. Firstly, the basics of food hygiene, wholesomeness of foodstuffs, HACCP, good manufacturing practice and good hygienic practice are explained in the theoretical part. Subsequently, a comprehensive overview of legislative requirements is created. In the empirical part, an analysis of a specific restaurant …více
Abstract:
Práca sa zaoberá problematikou systému HACCP. Jej cieľom je vyhodnotiť požiadavky systému HACCP na vybranej reštaurácii a odstrániť prípadné nedostatky implementáciou návrhov na zlepšenie. V teoretickej časti je najprv uvedené stručné vysvetlenie zdravotnej nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správnej výrobnej a hygienickej praxe. Akcentovaný je najmä vzťah medzi týmito …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Alena Plášková
  • Oponent: Beáta Rojiková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41240