Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení – Andrej Svitek
Andrej Svitek
Diplomová práce
Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
Vyhodnocení systému HACCP ve vybraném restauračním zařízení
Anotace:
Diplomová práce se zaobírá problematikou systému HACCP. Jejím cílem je vyhodnotit požadavky systému HACCP ve vybrané restauraci a odstranit případné nedostatky pomocí implementace návrhů na zlepšení. V teoretické části je nejprve uvedeno stručné vysvětlení zdravotní nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správné výrobní a hygienické praxe. Akcentován je především vztah mezi …víceAbstract:
The aim of the thesis is to thoroughly evaluate the usage of the HACCP system in a specific restaurant. Firstly, the basics of food hygiene, wholesomeness of foodstuffs, HACCP, good manufacturing practice and good hygienic practice are explained in the theoretical part. Subsequently, a comprehensive overview of legislative requirements is created. In the empirical part, an analysis of a specific restaurant …víceAbstract:
Práca sa zaoberá problematikou systému HACCP. Jej cieľom je vyhodnotiť požiadavky systému HACCP na vybranej reštaurácii a odstrániť prípadné nedostatky implementáciou návrhov na zlepšenie. V teoretickej časti je najprv uvedené stručné vysvetlenie zdravotnej nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správnej výrobnej a hygienickej praxe. Akcentovaný je najmä vzťah medzi týmito …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41240
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
- Vedoucí: Alena Plášková
- Oponent: Beáta Rojiková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41240
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Stravovací zařízení pro turisty celiaky v regionu Hl. města Prahy
Sabina Kuncířová -
Rozmístění a kategorizace stravovacích zařízení ve venkovském regionu v zázemí Olmouce
Eva Valentová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková