Viktoriya Nasypova
Bachelor's thesis
Wine consuption trends
Wine consuption trends
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj spotřeby vína v České republice v posledních letech. Analýza se provádí na základě statistických údajů, dotazníkového šetření prováděného mezi spotřebiteli vína v České republice, sommeliery v restauracích a výrobci vína. Výzkum zahrnuje rozhovor se sommelierem z České republiky a také statistické analýzy českých trendů spotřeby. V práci jsou též rozebírány nejvíc …moreAbstract:
The bachelor’s thesis is dedicated to wine consumption trends in the Czech Republic in recent years. The analysis is made based on statistical data, polls held among wine consumers in the Czech Republic, sommeliers working in restaurants, and wine producers. The research involves an interview with a wine expert from the Czech Republic, and statistical analysis of Czech consumption trends. The most …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12421/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2014
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Theses on a related topic
-
Trendy ve spotřebě masa
Samuel Vajda -
Nové trendy ve spotřebě potravin
Anastasiia Oliinyk -
Dlouhodobé trendy ve spotřebě vybraných potravin a soběstačnost ČR v jejich produkci
Tereza Veselá -
Trendy v spotrebe potravín v Českej republike a na Slovensku
Tatiana Žabková -
Trendy ve spotřebě léčiv z ATC skupiny A10AA (inhibitory HMG-CoA reduktázy) za období 2005-2015 v České republice
Antonín Freimann -
Specifika a trendy ve vývoji čínské spotřeby luxusních statků
Barbora Hopp -
Dlouhodobé trendy ve spotřebě potravin rostlinného původu a soběstačnost ČR v jejich produkci
Denisa Březinová -
Trendy ve spotřebě léčiv v ATC skupině L01
Jakub Weber