Ing. Radek ČÍŽ

Bakalářská práce

Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}

The inorganic substances in a potatoes in dependance of their kitchen processing
Anotace:
Tato práce je zaměřena na změny obsahu cizorodých látek v bramborách během jejich kuchyňských a technologických úprav. V první části práce se pojednává o výskytu cizorodých látek v potravinách (kontaminanty, potravinová aditiva, sekundárně vzniklé cizorodé látky) a jsou zde také uvedeny poznatky týkající se příjmu cizorodých látek rostlinami. Zde jsem se zabýval hlavně těžkými kovy (kadmium, nikl, …více
Abstract:
This essay deals about the changes of a capacity of inorganic substances in a potatoes during their kitchen and technological modification. In the first part I deal about the occurence of the inorganic substances in a foodstufs (contaminates, food bonuses, secondarily acrued inorganic substaces) and about the knowledges which are concerning intake of the inorganic substances of a plants, too. Here …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2005
Zveřejnit od: 31. 5. 2005
Identifikátor: 955

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 6. 2005

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČÍŽ, Radek. Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}. Zlín, 2005. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy

Práce na příbuzné téma