Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{} – Ing. Radek ČÍŽ
Ing. Radek ČÍŽ
Bachelor's thesis
Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}
The inorganic substances in a potatoes in dependance of their kitchen processing
Anotácia:
Tato práce je zaměřena na změny obsahu cizorodých látek v bramborách během jejich kuchyňských a technologických úprav. V první části práce se pojednává o výskytu cizorodých látek v potravinách (kontaminanty, potravinová aditiva, sekundárně vzniklé cizorodé látky) a jsou zde také uvedeny poznatky týkající se příjmu cizorodých látek rostlinami. Zde jsem se zabýval hlavně těžkými kovy (kadmium, nikl, …viacAbstract:
This essay deals about the changes of a capacity of inorganic substances in a potatoes during their kitchen and technological modification. In the first part I deal about the occurence of the inorganic substances in a foodstufs (contaminates, food bonuses, secondarily acrued inorganic substaces) and about the knowledges which are concerning intake of the inorganic substances of a plants, too. Here …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2005
Zverejniť od: 31. 5. 2005
Identifikátor:
955
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2005
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČÍŽ, Radek. \textit{Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování$\backslash$nl$\{\}$}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2005. Dostupné z: https://theses.cz/id/ndf2cb/.
Jak správně citovat práci
ČÍŽ, Radek. Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}. Zlín, 2005. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Economics and Hygiene of Nutrition