Michaela NEDUCHALOVÁ

Bakalářská práce

Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky

Health effects of coffee and new coffee products
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o charakteristice kávy a jejich zdravotních účincích na lidském organizmu. Zabývá se složením a výrobou kávy. Cílem bylo sjednotit různé studie, které zkoumaly zdravotní účinky kávy a nalezení nových kávových výrobků s popsáním jejich významných látek, které mají zdravotní vliv na lidský organizmus.
Abstract:
This bachelor thesis describes the characteristics of coffe and their health effects on human body. Desribes the composition and production of coffee. The aim was to unify the various studies that have examined the health effects of coffee and finding a new coffee products, describing the important compounds that have health effects on the human body.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22691

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NEDUCHALOVÁ, Michaela. Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma