Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security – Bc. Adam Tomka
Bc. Adam Tomka
Diplomová práce
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Abstract:
Feeding nine billion people by 2050 puts the challenge on sustainable consumption and sustainable use of resources. The food surpluses emerge through the all stages of food supply chain. The food surpluses at retail may be either used as compost, animal feed, donation and incinerated with energy recovery or landfilled without further use. The food waste is associated with inappropriate management of …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. RNDr. Tomáš Ratinger
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMKA, Adam. \textit{Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/neeh42/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics
Práce na příbuzné téma
-
Consumers attitudes to sustainable food consumption
Le Huyen Trang Phan -
Analysis of sustainable consumption determinants
Thanh Huy Le -
Exploring the consumer intentions on buying organic food
Rashedul Hoque -
The Sustainable Development Program until the Year 2030 and its Impact on Chinese companies
Qian Zhang -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Overview of food waste in South American Countries for the last 10 years.
Renata Sarybaeva -
Valorization of food waste materials by using selected microorganisms
Jiří Holub -
Valorization of food waste materials by using selected microorganisms
Jiří Holub
Název
Vložil
Vloženo
Práva