Tereza Vranovská

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Monitoring prodeje potravinářských výrobků s končící trvanlivostí

Anotace:
U monitoringu potravin s končící trvanlivostí jse se zaměřila na označování. Další cíl byl prokázat co vše má vliv na trvanlivost a zda jsou potraviny s končící trvanlivostí rizikové. Dále byl popsán obsah aditiv a jejich vliv na zdraví konzumentů. Následně jsem se pokusila o snížení škodlivosti u obsahu aditiv. Z ekonomického hlediska jsem zjistila, že úspora u některých potravin ve slevě byla značná …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Jitka Koubová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.