Monitoring prodeje potravinářských výrobků s končící trvanlivostí – Tereza Vranovská
Tereza Vranovská
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Monitoring prodeje potravinářských výrobků s končící trvanlivostí
Anotace:
U monitoringu potravin s končící trvanlivostí jse se zaměřila na označování. Další cíl byl prokázat co vše má vliv na trvanlivost a zda jsou potraviny s končící trvanlivostí rizikové. Dále byl popsán obsah aditiv a jejich vliv na zdraví konzumentů. Následně jsem se pokusila o snížení škodlivosti u obsahu aditiv. Z ekonomického hlediska jsem zjistila, že úspora u některých potravin ve slevě byla značná …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Jitka Koubová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRANOVSKÁ, Tereza. \textit{Monitoring prodeje potravinářských výrobků s končící trvanlivostí}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/neev1n/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.