Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje – Bc. Eliška NEUMAYEROVÁ
Bc. Eliška NEUMAYEROVÁ
Diplomová práce
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Anotace:
Ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje byly zjišťovány dotazníkovou metodou informace o uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin a názory na možné zlepšení současného stavu. Od oslovených respondentů (vedoucí stravovacích zařízení, ředitelé) mateřských a základních škol bylo získáno a následně vyhodnoceno 35 kompletně vyplněných dotazníků. Na základě jejich hodnocení …víceAbstract:
Information on the use of regional, seasonal and organic foods and opinions on the possible improvement of the current status were investigated in the school catering facilities of the South Bohemian Region. 35 completely filled questionnaires were obtained and evaluated from addressed respondents (heads of catering facilities, directors) of nursery and primary schools. Based on their assessment, it …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEUMAYEROVÁ, Eliška. \textit{Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/nhcaj8/.
Jak správně citovat práci
NEUMAYEROVÁ, Eliška. Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
Stravovací návyky obyvatelstva v České republice
Margarita Shutkina -
Stravovací návyky žáků střední odborné školy
Martina Pavlíková -
Glutaman - stravovací návyky spojené s jeho aplikací
Denisa Kuřinová -
Pohybová aktivita a stravovací návyky dětí na 1. stupni ZŠ
Svatava ČOČKOVÁ -
Současný pohled na stravovací návyky dětí staršího školního věku
Dana Říčařová -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková
Název
Vložil
Vloženo
Práva