Monika Hrubá
Bachelor's thesis
Technologie a jakostní parametry ovocných vín.
Technology and parameters of fruits wines
Abstract:
Bakalářská práce na téma Technologie a jakostní parametry ovocných vín, byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2014 - 2015. Hlavním cílem práce, bylo zaměřit se na sortiment ovocných vín v maloobchodní síti a popsat požadavky na kvalitu ovocných vín. Práce pojednává o technologii výroby ovocných vín, jakostních …moreAbstract:
Bachelor thesis of Technology and parameters of fruits wines, it was prepred of Department of Post-Harvest Technology of Holticultural Products on Faculty of Holticulture Mendel University in Brno in ages 2014 -- 2015. The main aim of thesis was to focus for wood sortments fruit wines in the retail network and describe the legal requirements for quality fruit wines. Thesis describes technology the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Ivo Ondrášek, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
Sabina Hartmanová -
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
Anna Cihlářová -
Vliv odrůdy a lokality na jakostní parametry ječmene určeného pro výrobu sladu
Daniela Brtníková -
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
Zuzana Leischnerová -
Jakostní parametry extrudovaných výrobků
Kateřina Prokopová -
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
Kamil Šín -
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
Veronika Božena Hendrychová -
Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko
Gabriela Přívarová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights