Technologie a jakostní parametry ovocných vín. – Monika Hrubá
Monika Hrubá
Bachelor's thesis
Technologie a jakostní parametry ovocných vín.
Technology and parameters of fruits wines
Anotácia:
Bakalářská práce na téma Technologie a jakostní parametry ovocných vín, byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2014 - 2015. Hlavním cílem práce, bylo zaměřit se na sortiment ovocných vín v maloobchodní síti a popsat požadavky na kvalitu ovocných vín. Práce pojednává o technologii výroby ovocných vín, jakostních …viacAbstract:
Bachelor thesis of Technology and parameters of fruits wines, it was prepred of Department of Post-Harvest Technology of Holticultural Products on Faculty of Holticulture Mendel University in Brno in ages 2014 -- 2015. The main aim of thesis was to focus for wood sortments fruit wines in the retail network and describe the legal requirements for quality fruit wines. Thesis describes technology the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Ivo Ondrášek, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources
Práce na příbuzné téma
-
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
Anna Cihlářová -
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
Sabina Hartmanová -
Vliv odrůdy a lokality na jakostní parametry ječmene určeného pro výrobu sladu
Daniela Brtníková -
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
Kamil Šín -
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
Zuzana Leischnerová -
Jakostní parametry extrudovaných výrobků
Kateřina Prokopová -
Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování
Tereza Brettfeldová -
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
Veronika Božena Hendrychová
Názov
Vložil
Vložené
Práva