Bc. Miloš Komínek

Master's thesis

Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví

The current teaching methods in teaching the subject of technology in the context of preparing meals in the context of the General Educational Programme for the branch of Hotel Business Education.
Anotácia:
Resumé Práce se zabývá přehledem aktuálně používaných výukových metod a jejím cílem je návrh nejefektivnějších vyučovacích metod pro jednotlivé části předmětu – tedy část teoretickou i praktickou. Teoretická část práce obsahuje charakteristiku RVP středního odborného vzdělávání a ŠVP Hotelové školy, v empirické části se zabývám klasifikací, kategorizací a volbou metod výuky a formulováním hypotéz s …viac
Abstract:
Abstract: The work, called the current teaching methods in teaching the subject in the context of TPP FEP for the field of Hospitality Education deals with an overview of currently used methods of teaching the subject and its goal is to design the most effective teaching methods for different parts of the subject - a theoretical and practical. Data for the theoretical part, I draw from the material …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2011
  • Vedúci: doc. PaedDr. Jana Škrabánková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta