Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů – Kateřina Říhová
Kateřina Říhová
Bakalářská práce
Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů
Evaluation of causes of flavour defect in cheeses by gas chromatography
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŘÍHOVÁ, Kateřina. \textit{Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů} [online]. Praha, 2019 [cit. 2023-10-03]. Dostupné z: https://theses.cz/id/nm1ypw/. Bakalářská práce. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.