Posuzování kvality potravin určených pro osoby se speciálními nutričními požadavky – Pavel Čakarov
Pavel Čakarov
Bachelor's thesis
Posuzování kvality potravin určených pro osoby se speciálními nutričními požadavky
Assessment of quality of food products for people with special nutritional needs
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČAKAROV, Pavel. \textit{Posuzování kvality potravin určených pro osoby se speciálními nutričními požadavky}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/nmbwhb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.