Posuzování kvality potravin určených pro osoby se speciálními nutričními požadavky – Pavel Čakarov
Pavel Čakarov
Bakalářská práce
Posuzování kvality potravin určených pro osoby se speciálními nutričními požadavky
Assessment of quality of food products for people with special nutritional needs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČAKAROV, Pavel. \textit{Posuzování kvality potravin určených pro osoby se speciálními nutričními požadavky}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/nmbwhb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.