Bc. Veronika Hradilíková
Bachelor's thesis
Institucionální stravování – školy
Institutional catering - schools
Abstract:
Bakalářská práce, nesoucí název Institucionální stravování - školy se zabývá sledováním trendů a specifik v oblasti školního stravování. Cílem této bakalářské práce je sledovat a seznámit čtenáře s těmito specifiky a trendy současného školního stravování na příkladu vybrané Základní školy ve Slaném. Práce se skládá ze tří hlavních částí. Data byla získána prostřednictvím uskutečněného odborného rozhovoru …moreAbstract:
The Bachelor thesis "Institutional catering - schools" is focusing on observing the trends and specifics in the field of school catering. The aim of this Bachelor thesis is to acknowledge the reader with the observed specifics and trends in school catering with the example of Základní škola Slaný. The thesis consists of three main parts. The data has been collected in the form of a professional interview …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/mlep9/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Hospodaření příspěvkové organizace Zařízení školního stravování Opava v letech 2018-2022
Veronika Tutková -
Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině
Tomáš Mitlehner -
Implementace dietního stravování do školských zařízení
Vendula Slámová -
Stravování dětí předškolního věku ve speciálním vzdělávacím zařízení
Petra Smolíková -
Návrh komunikační kampaně ovlivňující spotřební chování žáků v zařízeních školního stravování směrem k neplýtvání jídlem
Berenika Viktorie Bennin -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ -
Specifika v zajišťování stravování ve školách
Tereza Hemzáčková -
Ryba v českém školním stravování
Karolína Brožová