Analýza obsahu učiva učebního oboru kuchař s ohledem na současnost a budoucí potřebu oboru obchodu a služeb – Bc. Jarmila Gabrhelová
Bc. Jarmila Gabrhelová
Master's thesis
Analýza obsahu učiva učebního oboru kuchař s ohledem na současnost a budoucí potřebu oboru obchodu a služeb
Curriculum analysis for an apprenticeship chef in regard to contemporary and future need of business and service graduates
Abstract:
V mé diplomové práci zjišťuji,zda náš absolvent učebního oboru kuchař uspokojí požadavky podnikatelů a majitelů gastronomických závodů. V první kapitole je historie školy.Druhá kapitola rozebírá profil absolventa a podmínky pro přijetí žáka na naši školu. Obsahuje školní vzdělávací program pro tento obor a odborné předměty – technologii,stolničení,potraviny a výživu a odborný výcvik. Třetí kapitola …moreAbstract:
In my thesis, I will establish whether or not our graduate culinary apprenticeship meets the hiring requirements of prospective catering businesses. The first chapter will provide a brief history of the school. The second chapter profiles our graduates, outlines the conditions for a candidate’s acceptance and highlights the course curriculum in all fields of study including; Technology ,Table Setting …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2010
Identifier:
https://is.muni.cz/th/oaymq/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2010
- Supervisor: Ing. Monika Malinová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GABRHELOVÁ, Jarmila. \textit{Analýza obsahu učiva učebního oboru kuchař s ohledem na současnost a budoucí potřebu oboru obchodu a služeb}. Online. Master's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Education. 2010. Available from: https://theses.cz/id/nna9or/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services